درخواست سریع سرویسکار : ۰۹۱۵۴۱۶۴۷۰۷

رفع بوی بد فاضلاب؛ 8 روش از بین بردن بوی بد لوله های فاضلاب

رفع بوی بد فاضلاب
در این مقاله می خوانید

قصد داریم در این مقاله علت‌های بوی بد فاضلاب و لوله‌ها را بررسی کنیم. همچنین ۸ روش از بین بردن بوی بد لوله‌های فاضلابی به صورت تضمینی را بیان می‌کنیم. خوب است در همین ابتدا بدانید بوی بد فاضلاب و لوله‌ها می‌تواند منشا متفاوتی داشته باشد. مثلاً بوی بد فاضلاب در آشپزخانه، حمام، توالت، دریچه بازدید، پارکینگ، سینک ظرفشویی و.. ممکن است به مشام برسد. پس بوی فاضلاب را می‌توان در جاهای مختلف استشمام کرد که دلایل مختلفی هم می‌تواند داشته باشد.

بوی بد فاضلاب از جمله خدماتی است که منازل مسکونی و تجاری با آن مواجه هستند و البته می‌تواند بسیار ناخوشایند و در مواردی دردسرساز باشد. در ساختمان‌های مسکونی بوی بد فاضلاب می‌تواند آرامش را از ساکنین بگیرد و سکونت را غیر ممکن کند و در واحد‌های تجاری می‌تواند برای کارکنان و مشتریان اذیت کننده باشد و باعث ضرر و زیان شود.

به همین جهت تقریباً هر روزه درخواست خدمات رفع بوی بد فاضلاب در مشهد را ما دریافت می‌کنیم که مشتریان خواهان راه حل تضمینی برای از بین بردن بوی بد فاضلاب هستند. در این مقاله قصد داریم به صورت جامع و کامل به علت‌ها و روش‌های از بین بردن بوی بد فاضلاب و هر آنچه به آن مرتبط است بپردازیم.

 لوله کشی فاضلاب ساختمان

آشنایی با سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمان

آیا فکر کرده‌اید آب مصرفی که در خانه‌ها (آشپزخانه، حمام، توالت و …) مصرف می‌شود چه سرانجامی دارد؟ در پشت مکانیزم آب مصرفی یک سیستم مهندسی در زمان ساخت ساختمان در نظر گرفته می‌شود تا تمامی آب مصرفی که تبدیل به فاضلاب می‌شوند را جمع آوری و به فاضلاب مرکزی یا اگو هدایت کند.

فاضلاب چیست؟

فاضلاب در حقیقت همان آب مصرف شده است که به دلایل مختلف آلوده شده است و دیگر برای مصرف قابل استفاده نیست. فاضلاب ها به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند: فاضلاب خانگی، فاضلاب صنعتی و فاضلاب سطحی

در ساختمان‌های مسکونی و اداری فاضلاب حاصل از نوع مسکونی هستند که با توجه به نوع کاربری، تعداد واحدها و تعداد نفرات، مقدار فاضلاب حاصل محاسبه می‌شود. به دلیل اینکه حدود ۹۰ درصد آب مصرفی به فاضلاب تبدیل می‌شود باید برای هدایت بدون مشکل آن تا اگوی مرکزی مکانیزم مهندسی شده تعبیه شده باشد. هرچه مقدار آب مصرفی بیشتر باشد باید لوله‌هایی با قطر بیشتر در نظر گرفته شود.

در اصول لوله کشی فاضلاب ساختمان رعایت نکاتی الزامی و نکاتی باعث بهبود عملکرد می‌شود از جمله این نکات می توان موارد زیر را عنوان کرد:

  1. سرعت مناسب در تخلیه فاضلاب
  2. ابعاد مناسب قطر لوله‌ها
  3. عدم رسوب گذاری در لوله‌های فاضلابی
  4. استفاده از آب بند و هوابند یا ونت برای جلوگیری از منتشر شدن بوی بد فاضلاب
  5. مکانیزم قابل کنترل برای کنترل سطح فشار (رانش و مکش هوا)
  6. مجزا بودن سیستم لوله کشی فاضلاب برای هر واحد و ساختمان
  7. استفاده از داکت در ساختمان‌های چند واحدی
  8. بالا بردن مقاومت لوله‌ها در برابر فشار فاضلاب
  9. جلوگیری از یخ زدگی و پوسیدگی لوله‌ها در معرض هوا
  10. انتخاب مسیر مناسب لوله‌ها (نقشه کشی تاسیسات)

📢 مطلب پیشنهادی: 5 روش باز کردن لوله حمام

علت بوی بد فاضلاب

علت بوی بد فاضلاب و روش رفع بوی فاضلاب

حالا که مختصری درباره سیستم لوله کشی فاضلاب می‌دانید بسیار راحت‌تر است که به موضوع علت‌ها و دلایل بوی بد فاضلاب بپردازیم. به این دلیل که یکی از بیشترین علت‌های بوی بد فاضلاب نقص یا مشکل در سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمان است.

در ۹۰ درصد مواردی که بوی بد فاضلاب منتشر می‌شود و علت آن در سیستم لوله کشی فاضلاب است؛ انتشار بو از طبقه همکف یا اول (پایین‌ترین سطح) اتفاق می‌افتد. علت این امر این است که لوله کشی فاضلاب از طبقات بالا به صورت عمودی تا پایین‌ترین واحد ادامه دارد و سپس در پایین‌ترین طبقه به صورت افقی تا اگوی مرکزی هدایت می‌شود. به دلیل جریان عمودی فاضلاب تقریبا تمامی فاضلاب سرعت به طبقات و گازهای فاضلابی به سمت بالا و خروجی هواکش فاضلاب یا ونت هدایت می شود. حال می‌خواهیم بدانیم چرا اصلاً فاضلاب بو دارد.

گازهای فاضلابی

گازهای فاضلاب

گازهای فاضلاب تمام علت بوی آب فاضلاب است در غیر این صورت آب مصرفی در ابتدا هیچگونه بویی ندارد اما زمانی که در لوله‌های فاضلابی جریان پیدا می‌کند و با فضولات و پشماند و موادشوینده مخلوط می شوند، این گازهای فاضلابی یا به اصطلاح بوی فاضلاب را تولید می‌کنند.‌ گازهای فاضلابی شامل ترکیباتی همچون: آمونیاک، دی اکسید کربن، متان، نیتروژن، هیدروژن و سولفیت هیدروژن می‌باشد. این عناصر شیمیایی هنگام تماس با یکدیگر و انجام انفعالات شیمیایی باعث آزاد شدن گازهای فاضلابی و بوی تند فاضلاب می‌شوند.

یکی از نکات بسیار مهم که مردم به آن توجهی نمی‌کنند خطرناک بودن این گازهای فاضلابی می‌باشد. بسیاری از مردم نمی‌دانند که این گازها سمی هستند و می‌توانند آسیب‌های جدی به سیستم تنفسی بزنند و حتی در مواردی باعث مرگ و میر می‌شوند. پس به خاطر داشته باشید هر کجا بوی فاضلاب یا گازهای فاضلابی را استشمام کردید فوراً از محل خارج شوید زیرا استشمام این گازها مضر هستند. علائمی مانند سردرد، حالت تهوع، سرگیجه یا خواب آلودگی می تواند در اثر تماس با غلظت بالای گاز فاضلابی ایجاد شود که برای درمان باید تحت مراقبت های پزشکی قرار بگیرد.

همچنین این گازهای فاضلابی بسیار قابل اشتعال هستند به همین خاطر در مکان‌هایی که لوله‌های فاضلابی چاه‌های فاضلابی یا گازهای فاضلابی وجود دارد باید از اشتعال و ایجاد آتش خودداری کنید. زیرا این گازها مانند گاز شهری عمل می‌کند و خطر انفجار دارند.
با ما همراه باشید تا به صورت کامل علت‌های نشت یا ایجاد گازهای فاضلابی یا بوی بد فاضلاب را به صورت تفکیک شده بررسی کنیم.

📢 مطلب پیشنهادی: آموزش لوله بازکنی

هواکش فاضلاب یا ونت

1. خشک بودن سیفون یا شتر گلویی

در لوله‌های خروجی فاضلاب یک سیستم به نام سیفون برای عدم برگشت بوی فاضلاب در نظر گرفته می‌شود. این سیستم یک لوله به شکل U است که در آن مقداری آب به صورت مدام و همیشگی وجود خواهد داشت. ماندن این مقدار آب باعث عدم بازگشت و انتشار بوی فاضلاب می‌شود. حال در صورت عدم وجود آب در داخل این سیفون گازهای فاضلاب به راحتی می‌تواند به داخل ساختمان بازگردد. اگر مدت زیادی از یک لوله استفاده نشود معمولاً آب داخل سیفون خشک می‌شود. در این مواقع کافیست مقداری آب داخل لوله بریزید تا سیفون پر آب شود. مثلاً در مواردی که ساختمان برای مدت طولانی استفاده نشود این مشکل شایع است.

نفوذ گازهای فاضلابی

2. مشکل در سیستم لوله کشی فاضلاب

همانطور که در مورد قبلی ذکر کردیم سیستم لوله کشی و سیفون‌ ها از خارج شدن گازهای فاضلابی و بوی بد فاضلاب جلوگیری می‌کنند. اگر به دلیل نقص لوله کشی فاضلاب ساختمان سیفون در نظر گرفته نشود یا به دلیل شیب‌ بندی اشتباه لوله‌ها سیفون به صورت کامل پر از آب نباشد یا روزنه وجود داشته باشد این گازهای فاضلابی می‌توانند به داخل ساختمان راه پیدا کنند و باعث بوی بد فاضلاب شوند.

3. رسوب در سیفون یا شتر گلویی

ساختار U شکل سیفون مانند یک تله عمل می‌کند پس وجود هرگونه جسم، رسوب، فضولات و غیره… در این قسمت می‌تواند این تله را غیر فعال کند. زمانی که رسوب یا جسم در داخل شتر گلویی مانده باشد سیفون به اصطلاح هوا می‌کشد و بوی فاضلاب را برمی‌گرداند. یکی از مهمترین روش‌ های تشخیص در این موارد صدای قل قل هنگام استفاده از لوله هاست که با یک بررسی ساده عموماً قابل تشخیص است. برای از بین بردن رسوبات در سیفون یا دیواره لوله ها بهترین روش فنرزنی با دستگاه های لوله بازکنی خواهد بود.

لوله ونت فاضلاب

4. فشار گازهای فاضلابی

علاوه بر سیستم سیفون‌ها که اولین مرحله در هدایت گازهای فاضلاب به خارج از ساختمان است در لوله کشی فاضلاب ساختمان از لوله‌های هواکش فاضلاب یا ونت نیز استفاده می‌شود. این لوله‌ها به صورت قائم یا عمودی تعبیه شده‌اند و از پایین‌ترین طبقه تا بالای پشت بام کشیده می‌شوند. اگر به لوله‌های بالای پشت بام دقت کرده باشید لوله‌هایی وجود دارد که از سطح پشت بام حدود ۵۰ الی ۱۰۰ سانتی‌متر بالاتر رفته است و انتهای آنها معمولاً با زانو منحنی و به سمت پایین خم شده است.

این هواکش های فاضلابی یا ونت برای خروج گازهای فاضلابی تعبیه شدند. علاوه بر خروج گازهای فاضلابی این لوله‌های هواکش باعث می‌شود تا فشار این گازها در داخل لوله ها زیاد نشوند. این لوله‌ها برای هر واحد به صورت مجزا باید در نظر گرفته شوند و در جهت عمودی و بالاتر از سطح پشت بام باشند.

این لوله ها در انتها با زانوهای ۴۵ درجه خم شده تا به راحتی گازها بتوانند خارج شوند اما آب باران یا مواردی که باعث گرفتگی آن ها شوند نتوانند به داخل لوله راه پیدا کنند. نقص در سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمان و یا گرفتگی لوله‌های ونت می‌تواند باعث بالا رفتن فشار گازهای فاضلابی در سیستم لوله کشی فاضلاب و انتشار بوی بد فاضلاب در داخل ساختمان شود.

5. سیپتینگ یا چاه فاضلاب

همانطور که گفتیم در داخل فاضلاب گازهای فاضلابی تولید یا هدایت می‌شوند حال اگر در ساختمانی سیپتینگ یا چاه فاضلابی وجود داشته باشد محل تجمع این گازها و بوی فاضلاب هستند. هرچه چاه یا سیپتینگ‌ها فضای کمتری داشته باشند گازها به صورت فشرده درآمده و سعی در خارج شدن می‌کنند. پس پر بودن چاه و سیپتینگ می‌تواند باعث نفوذ بوی بد فاضلاب شود. برای جلوگیری از این مورد باید در صورت وجود چاه و سیپتینگ در ساختمان، به صورت دوره‌ای آنها بررسی شوند و در صورت نیاز تخلیه یا رسوب زدایی شوند.

6. فاسد شدن پسماند مواد غذایی

این مورد معمولاً در آشپزخانه‌ها اتفاق می‌افتد. در شستشوی ظروف؛ مواد غذایی، پسماند غذاها، روغن و… که بر روی ظروف باقی مانده‌اند به داخل لوله‌ها هدایت می‌شوند. اگر به هر دلیلی این پسماند در لوله‌ها رسوب ببندد یا باقی بماند فاسد می‌شوند و باعث به وجود آمدن بوی بد می‌شوند. این مورد نیز یکی از موارد شایع در بوی بد لوله هاست.
برای جلوگیری از این مورد بهترین راه استفاده از سبدهای کوچک آشغال گیر در سینک ظرفشویی و تمیز کردن و پاک کردن ظروف از مواد غذایی و روغن قبل از شستشو خواهد بود.

همچنین در شستشوی ظروف حتماً از آب داغ استفاده کنید و به صورت دوره‌ای (مثلاً هر یک ماه یک بار)، مقداری پودر لباسشویی و نمک را داخل سینک ظرفشویی بریزید سپس با ریختن آب داغ (۸۰-۱۰۰ درجه) به داخل لوله‌ها هدایت کنید. این روش باعث پاکسازی و کنده شدن رسوب و مواد غذایی مانده در شتر گلویی و دیواره لوله‌ها می‌شود و بسیار موثر است.

نشتی لوله فاضلاب

7. نشتی فاضلاب

باز هم نقص یا مشکل در سیستم لوله کشی فاضلاب باعث بروز این مشکل است! در صورتی که قسمتی از لوله فاضلاب دچار نشتی، شکستگی یا ترک شود گازهای فاضلابی و فاضلاب از آن قسمت نشت می‌کنند و بوی فاضلاب را منتشر می‌کنند. گاهی اوقات ترک برداشتن یا شکستگی لوله به آسانی قابل تشخیص نیست. مثلاً اگر لوله توالت شما به هر دلیلی دچار شکستگی یا ترک در قسمت بالایی لوله شود، شاید هیچ گاه نشتی آب فاضلاب از آن اتفاق نیفتد تا قابل مشاهده و تشخیص باشد. اما می تواند باعث خارج شدن گازهای فاضلابی و انتشار بوی بد فاضلاب توالت شود.

8. جانوران موذی

گاهی مرگ و میر جانوران موذی مانند: موش، سوسک و… در داخل لوله‌ها می‌تواند باعث بوی بد لوله‌ها باشد. این بو که با بوی فاضلاب متفاوت است (اصطلاحا بوی تعفن می‌دهد) نیز در مواردی ممکن است رخ دهد. علاوه بر لوله‌های فاضلابی لوله‌های ونت فاضلاب که قبل‌تر به آن اشاره کردیم می‌تواند محلی برای ایجاد این مورد باشد و باید به صورت دوره‌ای بررسی شوند.

علاوه بر موارد ذکر شده که بیشترین علت انتشار گازهای فاضلابی است، مواردی نیز وجود دارد که علت مختص به خود را دارند در ادامه به آنها می‌پردازیم:

بوی بد فاضلاب آشپزخانه

بوی بد فاضلاب در آشپزخانه

همانطور که گفتیم آشپزخانه‌ها و سینک های ظرفشویی به علت وجود مواد غذایی و پسماند مواد، محل خوبی برای باکتری‌ها و انتشار گازهای فاضلابی هستند. علاوه بر ماندن پسماند در لوله‌ها که علت بوی بد فاضلاب هستند، گاهی این پسماندها در داخل سیفون سینک ظرفشویی می‌مانند و باعث انتشار بوی بد از قسمت سینک ظرفشویی در آشپزخانه می شوند.

راه حل این مشکل تقریباً آسان است. کافیست سیفون و متعلقات زیر سینک ظرفشویی را باز کرده و تمیز کنیم و سپس در جای خود ببندید. این قسمت باید بصورت دوره ای مورد بررسی قرار بگیرد و تمیز شود تا هم از گرفتگی لوله آشپزخانه و هم بوی بد فاضلاب سینک ظرفشویی و آشپزخانه جلوگیری شود.

  • نکته: در بستن سیفون ظرفشویی حتماً واشر پلاستیکی لوله خرطومی را به درستی داخل لوله خروجی جایگذاری کنید تا از بازگشت بوی فاضلاب به داخل آشپزخانه جلوگیری کند. به دلیل اینکه در لوله فاضلاب سینک ظرفشویی شتر گلویی در نظر گرفته نمی شود این واشر پلاستکی بسیار موثر هستند.

📢 مطلب پیشنهادی: روش تشخیص پر بودن چاه فاضلاب

بوی بد فاضلاب از لباسشویی

ماشین‌های لباسشویی نیز دارای فاضلاب و خروج آب کثیف هستند. با توجه به علت بوی بد فاضلاب که گفتیم (موارد ۲ و ۶) برای لوله‌ لباسشویی نیز باید بررسی شوند. همچنین برای جلوگیری از این مورد (مانند لوله سینک ظرفشویی) باید حتماً از واشر پلاستیکی مخصوص لوله لباسشویی در قسمت اتصال به لوله فاضلاب لباسشویی استفاده کنید.

  • نکته: خود ماشین لباسشویی در سمت لاستیک درب، محل تجمع باکتری‌ها هستند که می‌تواند باعث بوی بد در لباسشویی باشند.
بوی بد فاضلاب از کولر

بوی بد فاضلاب از کولر

همانطور که در دلایل بوی بد فاضلاب گفتیم یکی از دلایل مشکل در سیستم لوله کشی فاضلاب، هواکش فاضلاب یا لوله ونت بود. حال این مورد هم به همان سیستم ونت مرتبط است. اگر بوی بد فاضلاب را از محل دریچه‌های کولر یا خود کولر استشمام می‌کنید احتمالاً علت آن نزدیک بودن کولر شما به لوله ونت است. همچنین کم بودن ارتفاع لوله‌های ونت از سطح پشت بام می‌تواند باعث بروز این مشکل باشد.

  • نکته: راکد ماندن آب به مدت طولانی در داخل کولر آبی، نیز می تواند باعث بروز بوی نامطبوع باشد. اما این بو با بوی فاضلاب کاملاً متفاوت است. این بوی کولر، بوی شبیه به ماهی دارد.

بوی بد فاضلاب هنگام بارندگی

اگر فقط در هنگام بارندگی متوجه استشمام بوی بد فاضلاب شدید، بدانید که دلایل خاص خود را دارد. در ساختمان‌های قدیمی، تعداد کمی هنوز سیستم لوله کشی فاضلاب متصل به چاه است و به سیستم فاضلاب شهری یا اگو مرکزی متصل نیستند. در این سیستم فاضلاب در مواقع بارندگی سطح چاه به یکباره بالا می‌آید و فشار گازهای فاضلابی زیاد می‌شود.

این گازها بر اثر فشار به داخل لوله ها و در نهایت به داخل ساختمان هدایت می شوند. همچنین همین مورد در صورت مشکل در سیستم ونت نیز ممکن است اتفاق بیفتد که گرفتگی یا انسداد لوله‌های ونت و قطر کم لوله‌ها باعث بروز آن می‌تواند باشد. این مورد با رعایت اصول لوله کشی فاضلاب کاملاً قابل رفع هستند.

بوی بد فاضلاب توالت فرنگی

توالت‌های فرنگی دارای همان مکانیزم U شکل هستند و یک سیفون دارند. این سیستم از پخش بوی بد فاضلاب جلوگیری می‌کند اما معمولاً مشکل زمانی شروع می‌شود که در ساخت یا بازسازی ساختمان لوله توالت ایرانی یا حمام را به توالت فرنگی تبدیل یا متصل می‌کنند. در هنگام بازسازی اگر توالت ایرانی باشد خود یک سیفون دارد و اگر توالت فرنگی به آن متصل شود دو سیفون پشت سر هم قرار می‌گیرند. در زمان استفاده فشار آب توسط سیفون اول کم می شود و بعد از رسیدن فاضلاب به سیفون دوم، نمی‌تواند فاضلاب را به خوبی تخلیه کند.

عموماً در این موارد سیفون دوم دچار گرفتگی و باعث بوی بد فاضلاب می‌شود. همچنین گاهی لوله کف شور که قطر آن کم است برای این منظور استفاده می‌شود که به دلیل دبی کم (حجم جریان عبور آب) و عدم وجود لوله ونت هواکش فاضلاب باعث بروز این مشکل می‌شوند.

رفع بوی بد توالت فرنگی

روش رفع بوی توالت فرنگی

در رفع بوی توالت فرنگی مشکل از خود سنگ توالت و محل تخلیه فضولات نیستند بلکه مشکل معمولاً از جای دیگریست. حال با رعایت نکات زیر می‌توانید از انتشار بوی فاضلاب توالت فرنگی جلوگیری کنید.

  1. لوله کشی استاندارد و مخصوص توالت فرنگی را اجرا کنید.
  2. برای لوله توالت فرنگی از قطر لوله مناسب و لوله ونت استفاده کنید.
  3. در قسمت اتصال توالت فرنگی به لوله فاضلاب، از حلقه مومی استفاده کنید تا از نفوذ و خروج بوی بد فاضلاب جلوگیری کند.
  4. توالت فرنگی را حتماً کاملاً تراز کنید و از لق زدن آن جلوگیری کنید. سپس علاوه بر فیکس کردن توالت فرنگی دور تا دور آن را که متصل به کف سرویس است را با چسب سیلیکونی یا چسب آکواریوم بپوشانید.
  5. سطح آب موجود در سیفون را بررسی کنید، باید تمام سیفون از آب پر باشد. در صورت شکستگی، ترک یا مشکل در سنگ توالت فرنگی آب داخل سیفون نمی‌ماند و بوی بد از دهانه توالت فرنگی خارج می‌شود.
  6. فلاش تانک توالت فرنگی را بررسی کنید تا کاملاً سالم باشد. عدم کارکرد درست فلاش تانک در تخلیه آب می‌تواند باعث شود فضولات داخل توالت فرنگی بماند و باعث انتشار بوی بد فاضلاب شود.
  7. استفاده از بوگیر یا اسپری های خوش بو کننده در فضای سرویس بهداشتی می تواند کمک کننده باشد.
بهترین روش رفع بوی بد فاضلاب

بهترین روش از بین بردن بوی بد فاضلاب

اگر به دنبال بهترین روش از بین بردن بوی بد فاضلاب هستید، ابتدا باید منشا و علت بوی بد را پیدا کنید. پس از تشخیص دلایل بوی بد فاضلاب می‌بایست با توجه به علت آن، برای رفع آن اقدام کنید. ما در این مقاله سعی کردیم در کنار علت‌های بوی بد فاضلاب روش‌ های رفع بوی بد فاضلاب را نیز عنوان کنیم تا در حد ممکن خودتان بتوانید آنها را رفع نمایید.

مثلاً در مواقعی که رسوبات باعث بروز بوی بد شدن می‌توانید با استفاده از “آموزش ساخت لوله بازکن خانگی” که قبلا در سایت قرار دادیم، یک محلول لوله بازکنی درست کنید و از آن استفاده کنید. حال اگر خودتان موفق به رفع بوی بد فاضلاب نشدید نگران نباشید یکی از بهترین روش های حل مشکل بوی بد فاضلاب در خانه کمک گرفتن از یک تکنسین فنی با تجربه است. در این مورد ما در کنار شما هستیم.

📢 مطلب پیشنهادی: لوله بازکنی مشهد آنلاین

رفع بوی بد فاضلاب در مشهد

تاسیسات مشهد آنلاین و بخش خدمات لوله بازکنی مشهد در زمینه تشخیص و رفع بوی بد فاضلاب سال ها تجربه دارد. ما در سراسر شهر مشهد و به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات هستیم.
بیشترین درخواست های مشتریان برای رفع بوی بد فاضلاب موارد زیر است:

  • بوی بد لوله‌های خانه
  • بوی بد آشپزخانه
  • بوی بد چاه آشپزخانه
  • بوی بد فاضلاب لباسشویی
  • بوی بد سینک
  • بوی بد ظرفشویی
  • بوی بد توالت ایرانی
  • بوی بد توالت فرنگی
  • بوی بد فاضلاب در اتاق خواب
  • بوی بد لوله حمام
  • بوی بد فاضلاب دستشویی
  • بوی بد سرویس بهداشتی
  • و…

اگر شما هم نیاز به سرویسکار برای رفع مشکل بوی بد فاضلاب در منزل یا محل کار خود را دارید، می توانید با شماره تماس ۰۹۱۵۴۱۶۴۷۰۷ و ۳۵۰۹۶۰۱۰ تماس حاصل فرمایید تا در کوتاه‌ترین زمان سرویس کاران مجرب مشهد آنلاین جهت تعمیر بوی بد فاضلاب در محل شما حاضر شوند. خدمات رفع بوی بد فاضلاب توسط ما با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت انجام می شود. همچنین برای رفاه و آسایش خاطر مشتریان گرامی این خدمات را بصورت تضمینی و با ارائه ضمانت نامه کتبی ارائه می نماییم.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. اگر در این مورد نیاز به راهنمایی یا سوالی دارید میتوانید در قسمت نظرات همین مقاله بیان کنید تا بصورت فوری توسط تکنسین های فنی مشهد آنلاین پاسخ داده شود. بسیار ممنونیم که تا انتهای مقاله با ما همراه شدید.

امتیاز کاربران :
4.7/5
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید
نیاز به سرویسکار تاسیسات ساختمان دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *